Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Soof de Musical

vrijdag 7 december 2018 / 20:00

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

One event on woensdag 5 december 2018 at 8:00pm

One event on donderdag 6 december 2018 at 8:00pm

One event on vrijdag 7 december 2018 at 8:00pm

One event on zaterdag 8 december 2018 at 8:00pm

One event on zaterdag 8 december 2018 at 14:00

Soof de musical

Met Maike Boerdam als Soof

Soof rijdt haar keuken de theaters in met Soof de Musical, een overheerlijke theaterversie van de succesvolle eerste film Soof.

Een nieuwe en unieke ervaring met dezelfde heerlijke, herkenbare ingrediënten én een topcast met o.a. Maike Boerdam, Noël van Santen, Juul Vrijdag, Winston Post en Julia Nauta. Chaos, lachen, véél lachen, zingen en ja, ook huilen en je zit er met je neus bovenop. De keuken van Soof staat namelijk midden op het podium. Terwijl je geniet van de chaos die Soof van haar leven maakt, krijg je uit haar keuken ook wat lekkers voorgeschoteld. Want Soof kookt voor iedereen. Ja, het hele theater dus. Musical was nog nooit zo smakelijk!

Dichterbij Soof kun je eigenlijk niet komen. Tijdens de voorstelling neem je letterlijk en figuurlijk plaats in haar leven en in haar keuken. En daar gebeurt het, weten we inmiddels. Er wordt gedronken, gepraat, gehuild, gekookt en geprutst. Want we weten allemaal, het leven ís nou eenmaal niet altijd even makkelijk. Zeker niet als je veertig bent. En druk. En niet perfect. Soof de Musical viert de onvolmaaktheid van het leven met liefde, muziek en humor. Want een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd. Toch?

Soof de Musical is een unieke theaterbeleving. Genieten van een lekker hapje en de voorstelling tegelijk. Voeg hieraan de tekst van Roos Schlikker en Erris van Ginkel en de muziek van Peter Slager (BLØF) en Ed Struijlaart aan toe en je hebt het recept voor een topavond in handen.

Gegevens

Datum:
vrijdag 7 december 2018
Tijd:
20:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:

Locatie

Nieuwe Luxor Rotterdam
Posthumalaan 1
3072 AG Rotterdam, Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
010 484 3333
Website:
www.luxortheater.nl