Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Percossa – BAM

woensdag 27 februari / 20:00

In alles zit ritme en Percossa maakt daar voorstellingen over. Deze slagwerkers weten op virtuoze wijze uit bijna alles muziek te krijgen. Of dat nu tandenborstels, kinderwagens, buisjes of traditionele instrumenten zijn. Hun shows zijn muzikale en theatrale achtbanen vol humor en emotie. Bij een avond Percossa is stilzitten in uw theaterstoel onmogelijk!

Na grote tours in Taiwan, Duitsland, Frankrijk, de VS en Canada gaat de nieuwste show van Percossa in Nederland in première: BAM! Een show vol hoogtepunten uit eerdere shows, maar ook met compleet nieuwe nummers. Ideaal om kennis te maken met Percossa en heerlijk voor de fans die zich willen laten verrassen door nieuwe acts.

En dit keer voor u een speciale opdracht: neem uw eigen huis-tuin-en-keukenspullen mee naar het theater en daag de mannen van Percossa uit.

**** “Uit alles, echt alles, kan Percossa klank en ritme krijgen. Nu staan ze in het theater aan de top.” – de Volkskrant

***** “Een complete theater show, met fantastische muziek, humor, dans, zang en zelfs een beetje acrobatiek.” – Ilovetheater

*** “Het dak gaat eraf en dat is spannend.” – Theaterkrant

Gegevens

Datum:
woensdag 27 februari
Tijd:
20:00
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
Website:
https://percossa.nl/

Locatie

Stadsschouwburg Nijmegen
Keizer Karelplein 32H
6511 NH Nijmegen, Nederland
+ Google Maps
Website:
www.stadsschouwburgendevereeniging.nl