Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Kaj Gorgels – Effe relativeren

zaterdag 21 september / 20:00

Kaj Gorgels ‘Effe relativeren’

‘Effe relativeren’ is de eerste One Man Theatershow van Kaj Gorgels. Op social media werd Kaj bekend door Kaj’s typetjes en inmiddels heeft hij een enorm aantal followers op diverse online kanalen. Eind 2018 won Kaj de Televizier Talent Award en snel daarna werd bekend dat hij de nieuwe presentator van Expeditie Robinson is.

Kaj stortte zich ook op zijn grote droom om een theatershow te maken. En ook dat werd een klinkend succes. Meerdaagse uitverkochte shows in het Oude Luxor in thuisstad Rotterdam en in het DeLaMar markeren de aftrap van een landelijke tournee.

Over ‘Effe relativeren’:

Kaj Gorgels is eind twintig en vindt dat maar een leeftijd die een hoop keuzes met zich meebrengt. Want ja, wat moet je nou allemaal precies op deze leeftijd joh? De eeuwige vrijgezellen feestbeesten aan de ene kant en de serieuze ‘jongvolwassenen’ die zich zijn gaan settelen aan de andere kant. Wordt het zelf niet eens tijd om te settelen? Kaj ziet aan beide kanten voor- en nadelen, maar weet niet meer zo goed waar hij zich mee moet identificeren. ‘Ingewikkelde levensvragen’ die hij graag, op zijn eigen cynische en sarcastische manier, wil delen met zijn publiek. Het is tijd om effe te relativeren.

Gegevens

Datum:
zaterdag 21 september
Tijd:
20:00
Evenement Categorieën:
, ,
Evenement Tags:

Locatie

Theater de Bussel Oosterhout
Torenstraat 10
4901 EJ Oosterhout, Nederland
Telefoon:
0162 - 428600
Website:
www.theaterdebussel.nl