Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Bios in de Buitenlucht: Kabul, City in the Wind

donderdag 1 augustus / 21:30 - 23:00

€ 8,50

Deze zomer openen we onze deuren weer voor een reeks films op ons buitenterras. Vanaf 1 augustus vertonen we op iedere donderdagavond van augustus een spraakmakende documentaire tijdens Bios in de Buitenlucht 2019.
Bios in de Buitenlucht, dat is vijf weken op een rij genieten van IDFA-favorieten, onder het genot van een hapje en een drankje tijdens een zwoele zomeravond, knus onder een dekentje. De documentaires ontroeren, informeren en inspireren. In de films zie je mensen uit allerlei verschillende windstreken die jou op een unieke manier een kijkje bieden in hun wereld.

Over de film:
De documentaire Kabul, City in the Wind geeft je een unieke kijk in het leven in Kabul. De film volgt afwisselend de chauffeur Abas en de twee broertjes Afshin en Benjamin. Je volgt ze in hun dagelijkse leven, maar ze richten zich ook rechtstreeks tot de camera en vertellen over hun zorgen en dromen. Zo toont de documentaire niet alleen hoe het is om in Kabul te leven, maar toont het ook de emotionele weerslag van de oorlog op de mensen die daar wonen.

Gegevens

Datum:
donderdag 1 augustus
Tijd:
21:30 - 23:00
Kosten:
€ 8,50
Evenement Category:
Evenement Tags:
Website:
https://www.humanityhouse.org/agenda/kabul-city-in-the-wind/

Organisator

Humanity House
Telefoon:
070 31 000 50
E-mail:
info@humanityhouse.org
Website:
https://www.humanityhouse.org

Locatie

Humanity House
Prinsegracht 8
Den Haag, 2512GA
+ Google Maps
Telefoon:
070 31 000 50
Website:
https://www.humanityhouse.org