Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Een avond met H6 – De ultieme Hazes show

zaterdag 21 september / 21:00 - 23:30

€ 15

Geen enkel repertoire in Nederland is zo bekend en geliefd als dat van André Hazes. Nummers als ‘Een beetje verliefd’, ‘De vlieger’, ‘Zij gelooft in mij’, ‘Ik leef m’n leven’, ‘Bloed zweet en tranen’ en al die andere prachtsongs – wie kent ze niet?

Zelfs jaren na zijn dood is deze nationale held nog steeds ontzettend populair. Hele volksstammen draaien nog elke dag zijn albums en zingen zijn liederen. Met maar liefst 10 nummers in de Top2000 en meer dan 67 keer in de hitlijsten kunnen we nog steeds niet om de beste Nederlandse volkszanger aller tijden heen!

Nu, 15 jaar na zijn overlijden, brengen een dertiental Nederlandse toptalenten een eerbetoon aan Hazes en nemen u mee terug in de tijd. Onder de naam ‘EEN AVOND MET H6’ brengen zij onder aanvoering van een fantastische zanger, wiens indrukwekkende stemgeluid en timbre ongelooflijk dicht in de buurt komt van dat van Hazes zelf, nog één keer het ultieme, laatste concert van Hazes in de Arena voor het voetlicht.

Dit wil geen enkele Hazes fan en/of muziekliefhebber missen!

Compleet in de originele bezetting bent u weer helemaal terug bij het afscheidsconcert dat Hazes in 2003 in de Arena gaf. Het wordt een avond om samen te dansen, te zingen, te lachen, een traan te laten en vooral om te genieten voor jong en oud.

Gegevens

Datum:
zaterdag 21 september
Tijd:
21:00 - 23:30
Kosten:
€ 15
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
Website:
https://www.bestelkaartjes.nu/event/een-avond-met-h6/

Organisator

Het Turfschip Etten-Leur
Telefoon:
076 - 50 13 145
E-mail:
info@hetturfschip.nl
Website:
hetturfschip.nl

Locatie

Het Turfschip Etten-Leur
Schipperstraat 2
Etten-Leur, Noord-Brabant 4871KK Nederland
+ Google Maps
Website:
https://www.hetturfschip.nl/