Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Ali B KOORTS

dinsdag 12 februari / 20:15

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

One event on woensdag 13 februari 2019 at 8:15pm

Ali B KOORTS

Dat Ali B naast rapper, jurylid bij The Voice en gevierd TV-programmamaker ook als theaterman stevig aan de weg timmert, zal niet veel mensen zijn ontgaan. Want ga maar na: in 2012 won hij met Ali B geeft antwoord de Neerlands Hoop prijs, werd hij voor Ali B beken(d)t genomineerd voor de Poelifinario en prees Matthijs van Nieuwkerk zijn laatste programma Je suis Ali de hemel in als ‘…misschien wel de belangrijkste theatervoorstelling van het seizoen’.

En Ali is nog lang niet uitgepraat. Ook komend seizoen zijn er talloze onderwerpen waar hij zijn licht op wil laten schijnen. Daarbij wint zijn optimisme het nog altijd van zijn bezorgdheid. Of zoals hij het zelf bijna Cruijffiaans formuleert: ‘Zelfs als het mis gaat, komt het goed.’

Nederland is misschien niet ziek maar heeft wel koorts. Het verhitte debat doet de temperatuur hoog oplopen en af en toe naderen we het kookpunt. Maar koorts is ook het begin van genezing. Van opwinding. Van nieuwe kansen. Nu de verkiezingskoorts een beetje is gezakt, steekt Ali zijn thermometer in de bilspleet van de Nederlandse maatschappij en meet de temperatuur. Bent u benieuwd naar de uitslag? Kom dan op consult in een theater bij u in de buurt.

Gegevens

Datum:
dinsdag 12 februari
Tijd:
20:15
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:

Locatie

Theater Diligentia Den Haag
Lange Voorhout 5
2514 EA Den Haag, Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
071-3610540