Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Alex Ploeg Ultimatum

vrijdag 7 december 2018 / 20:00

Alex Ploeg Ultimatum

Soms moet je jezelf een Ultimatum stellen. Bepalen wie je bent. Sterk zijn. Volwassen worden. Ergens voor staan. Alex weigert dit al jaren. Want kom op, hoe doe je dat als je een vat vol tegenstrijdigheden bent? Alex Ploeg is een zelfverzekerde jongen die het allemaal niet weet. Die rake vragen stelt over onderwerpen die er niet toe doen. Die razendsnel is maar stagneert. Een coming of age story, après la lettre.

Alex is lid van Comedytrain en won de Publieksprijs van Cameretten (2016). Onlangs werd hij in de Volkskrant uitgeroepen tot Comedy Talent van 2018. Dit voorjaar is Alex te zien in een nieuw seizoen van het satirische sketchprogramma Klikbeet (NTR).

tekst & spel Alex Ploeg
regie Michiel de Regt
lichtontwerp Wim Dresens
techniek Agus Lanting

De Pers over Ultimatum

Ultimatum is een indrukwekkend debuut, waarin Ploeg met een minimum aan middelen een even grappig als persoonlijk portret schetst van een eenzame jongen die hunkert naar liefde en erkenning.
NRC ★★★★

Verrassend muzikale Ploeg lost cabaretbelofte in.
Trouw ★★★★

“…om het tegenovergestelde van een mislukkeling te zien hoef je alleen maar naar het podium te kijken: daar staat een zelfverzekerde zaalinpakker te doen waar-ie goed in is.”
De Volkskrant ★★★★

 

Gegevens

Datum:
vrijdag 7 december 2018
Tijd:
20:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:

Locatie

Theater de Luifel Heemstede
Herenweg 96
2101 MP Heemstede, Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
023 - 548 38 38
Website:
http://www.podiaheemstede.nl